Mijn One Minute Coach

Trainingen van VM Corporation

 Logo One Minute Coach

Waarom hebben topsporters een coach nodig? De dynamiek van mentalitei...

Meer arrow right

 Logo 60 seconds to impress

Voor een eerste indruk aan de telefoon krijg je nooit een tweede kans...

Meer arrow right

 Straight talking

Klare taal? Dat willen we toch allemaal? In de dagelijkse praktijk bl...

Meer arrow right

Ontdek de impact van een topsportmentaliteit binnen 1 minuut.
Het is ook voor jou weggelegd!


Boeken bestellen
 
 
arrow up
omc logoinschrijvenmeer info button

One Minute Coach©

Waarom hebben topsporters een coach nodig? De dynamiek van mentaliteit vraagt om optimale begeleiding, waardoor topsporters het beste uit zichzelf halen. Je bent als leidinggevende met je medewerkers ook met topsport bezig. De training One Minute Coaching geeft je de kans om meer uit jezelf en je team te halen. Hoe? Door ‘one minute at a time’ een medewerker in zijn mentale stemming te beïnvloeden. Dus geen ellenlange voortgangsgesprekken. Maar door ‘in het hier en nu’ in te spelen op de mentale processen. Mentale veerkracht en topprestaties zijn de beloning.
Bekijk deze video en ontdek de impact van een topsportmentaliteit binnen slechts 1 minuut. Het is ook voor jou weggelegd!

arrow up
60 seconds logoinschrijvenmeer info button

60 Seconds to Impress

Hoe maak je aan de telefoon direct de juiste indruk? En hoe zorg je ervoor, als professional, dat bellen leuk is? Met onze 60 Seconds to Impress training tonen we hoe je veerkrachtig met telefonische klantcontacten om gaat. Ideaal voor sales pitches, after sales gesprekken en inbound klachtafhandeling. Met onze aanpak leren medewerkers met klantcontact, hoe ze negatieve spanning kunnen omzetten naar positieve energie. Een onconventionele aanpak die leidt tot meer tevredenheid bij de eigen medewerkers en daardoor bij de klanten.

 

arrow up
omc logoinschrijvenmeer info button

Straight Talking - Klare Taal

Hoe ga je om met een negatieve omgeving? Een omgeving die voortdurend twijfelt aan de oprechtheid van het management, of die afgehaakt is bij een volgende reorganisatie. Met de juiste woorden bereik je je doel. Maar wat als de woorden niet lekker uit je mond rollen of je vanuit respect voor de ander niet durft te reageren? Met onze Straight Talking – Klare Taal training leer je met jouw woorden wél je doel te bereiken. Leer communiceren vanuit je intuïtie, blijf in je kracht en sta nooit meer met je mond vol tanden. Kies voor Straight Talking – Klare Taal!

Schrijf je direct in voor onze kennismakingsworkshop One Minute Coach© of neem contact op.